Valhall Park Hotell - Hotell i Ängelholm

Valhall Park Hotell

Valhall Park Hotell är ett familjärt, herrgårdsliknande hotell i renässansstil från 1800-talet. Den ståtliga byggnaden omgärdas av en vacker och rogivande parkmiljö med gamla träd och bronsåldersgravar från det antika Ängelholm. Letar du efter ett elegant men opretentiöst boende med personligt bemötande kan det här vara ett trevligt (och prisvärt) alternativ. Standardrum erbjuds men även stora och komfortabla familjerum med sk. connecting doors. Har du höga krav på ditt boende går det också att boka superiorrum, en lite lyxigare variant med större och bekvämare faciliteter.

I Restaurang Nimt, hotellets egen servering, bjuds det på en stor och läcker frukostbuffé samt lunch måndag-fredag och middag á la carte måndag-lördag. Det finns även en trevlig barmeny på söndagskvällarna. All mat tillagas med lokala råvaror och säsongsanpassas för att möta högsta möjliga kvalitet.

Hotellet har nära till de flesta populära attraktioner i Ängelholm men vill du bara vila i en naturnära miljö finns det egentligen ingen anledning att någonsin lämna det storslagna parkområdet. Här finns till exempel Ängelholms Flygmuseum där man kan beskåda stadens historiska och moderna stridsflyg. Njut av de doftande fruktträden och de urgamla alarna som pryder grönområdet. Slå dig ner i det lummiga gräset med en bra bok eller en läcker picknick. Här finns också möjligheter till lite intensiv träning. Parken har en egen löpslinga och paddelbanor. Hotellet har nära till havet och Skäldervikens strand. Bara ett stenkast bort finns Kattegattleden som inbjuder till härliga promenader, cykling och löpning.

Valhall Park Hotell rankas högt både på Booking.com och Expedia.com. Passa gärna på att boka ett weekendpaket med övernattning i dubbelrum, tvårättersmiddag och en stor frukostbuffé i deras högklassiga Restaurang Nimt. Pris per person är 1495 kronor. Gillar du golf? Ängelholm bjuder på ett rikt golfliv med ett tiotal golfbanor som passar de flesta. I Valhalls Golfpaket ingår övernattning i dubbelrum, en dags greenfee, tvårättersmiddag och stor frukostbuffé för 1265 kr per person. Hotellet samarbetar med flera golfklubbar - bland annat Bjäre GK och Ängelholm GK - och bokar starttid där du vill spela när du beställer Golfpaketet.