Riverside Hotel - Hotell i Ängelholm

Riverside Hotel

Ännu ett topprankat hotell på Hotels.com! Riverside är ett modernt hotell beläget i hjärtat av Ängelholm, strax intill Rönne å. Här bor du nära Stortorget och stadens främsta shoppingstråk Storgatan med alla sina butiker, restauranger, kaféer och konstgallerior. Centralstationen ligger bara ett stenkast bort, med direktförbindelser till bland annat Malmö och Köpenhamn om du skulle vilja göra en avstickare under din vistelse i Ängelholm. Annars går det också bussar från Centralstationen till hela Skåne. Riverside Hotel erbjuder 15 modernt inredda och bekväma rum med trägolv och ljusa väggar. Vissa rum har balkong med fin utsikt mot den slingrande ån. Ladda fiskespöt och strosa ner till Rönne å strand för lite härligt morgonfiske! Alla rum har badrum med dusch, sittmöbler och LCD-TV. En del av rummen är pet-friendly, vilket innebär att du kan ta med dig din lurviga kamrat till hotellet. Kontakta personalen först innan du bokar. I vissa av rummen går det också att ställa en extrasäng.

På Riverside Hotel serverades det en härlig frukostbuffé varje morgon i den nyrenoverade matsalen. Gäster har också tillgång till mikrovågsugn, kylskåp och frys samt te- och kaffekokare.

Ett enkelrum på hotellet kostar från 1375 kr och dubbelrum från 1610 kronor. Det går också bra att boka en Riverside lägenhet eller studio utanför hotellområdet. Dessa finns belägna ca 200 m från hotellet och kostar från 1600 kr.