Klitterhus Havsbadshotell - Hotell i Ängelholm

Klitterhus Havsbadshotell

Vill du ha riktigt nära till stranden under din vistelse i Ängelholm? Checka in på Klitterhus Havsbadshotell! Det här är ett av stadens främsta strandhotell med bar och restaurang där det serveras kall och varm frukostbuffé samt en härlig lunch- och middagsmeny varje dag. Missa inte söndagsbuffén som sägs vara en oförglömlig middagsupplevelse! Ska du åka med hela familjen på semester till Ängelhom är detta ett självklart val. Topprankad hos både Booking.com och Expedia.com erbjuder Klitterhus Havsbadhotell allt familjen kan tänkas behöva för en trivsam vistelse. 
Stig upp tidigt för en promenad på stranden i gryningsljuset eller beundra utsikten från hotellbalkongen. Bara några meter från hotellet har du havet och klitterna.

Pensionat Klitterhus, som det också kallas, bjuder på ett fantastiskt läge, bara några meter bort från havet. I början på 1900-talet bestod Klitterhus av en paviljong som var nära att sköljas bort i den fruktansvärda stormen 1922. Kort därpå flyttades Klitterhus till sitt nuvarande läge, lite längre bort från havet och lite närmare klitterna. Trots sitt lyxigt avskilda läge är det faktiskt bara 5 minuters bilresa in till centrum och 15 minuter till Ängelholms flygstation.

Hotellet har 14 rum som alla har inretts olika men samtliga bjuder på en personlig och snyggt ombonad miljö. De 12 rummen på övervåningen har en fantastisk utsikt mot vackra Skälderviken. Resterande rum på bottenplanen är stora, handikappsanpassade familjerum. Alla rum har dusch, toalett, TV och gratis WiFi. Husdjur är också varmt välkomna till Klitterhus! 
Under lågsäsongen (1/9 - 30/12) går det att boka enkelrum från 1290 kr. Passa på och boka ett prisvärt paketerbjudande med både middag och övernattning. En natt i dubbelrum med frukost, fyrarätters middag och 5 O’ Clock Tea kostar 1345 kr per person. I priset ingår också trevliga aktiviteter som t.ex. vinprovning för två. Tid för check-in är mellan 14.00 och 18.00. Tid för check-out är 10.00.