Hotell Villa Rönne - Hotell i Ängelholm

Hotell Villa Rönne

Hotell Villa Rönne är ett av Ängelholms äldsta och anrikaste hotell, beläget i hjärtat av staden och bara ett stenkast från Rönne å. Huset byggdes år 1905 och är k-märkt. Mycket av den charmiga stilen från början av förra sekelskiftet har bevarats. Trots att hotellet befinner sig mitt i stadens centrum går det ändå att njuta av en lugn och rogivande atmosfär.

Hotellet består av sex stora och hemtrevligt inredda rum/studiolägenheter med eget badrum, pentry och matplats, gratis internet och kabel-TV. Kylskåp, vattenkokare, mikrovågsugn samt kaffe och te finns i alla rum. De flesta har en fin utsikt över Rönne å. Planerar du att resa med djur? Vissa av rummen är pet friendly men fråga gärna först innan du bokar. 

Det serveras ingen frukost på Hotell Villa Rönne utan här är det självhushåll som gäller. Du får gärna äta din frukost i hotellets vackra trädgård eller på balkongen. Vill du hellre få frukosten serverad tipsar personalen gärna om trevliga frukostställen i närheten av hotellet. 
Kom ihåg att check-in är från 15:00. Det finns ingen permanent reception på hotellet så det kan vara en smart idé att kontakta personalen 24 timmar före ankomst.