Hotell Lilton - Hotell i Ängelholm

Hotell Lilton

Hotell Lilton är ett ståtligt litet hotell som funnits i Ängelholm sedan slutet av 1800-talet. Hotellet ligger vackert beläget vid Rönne å:s ringlande strand och bjuder på en lugn och hemtrevlig atmosfär med alla bekvämligheter man som gäst kan tänkas behöva. Här erbjuds det gratis Wi-Fi och satellit-TV i alla rum, telefon och minibar, eget badrum med dusch och balkong med utsikt över staden eller hotellets vackra trädgård (finns bara i vissa rum). Alla rummen är stora och luftiga med högt i tak och hemtrevlig inredning i jordnära färger. I baren serveras det god öl, ett urval av bra viner och alkoholfria drycker när receptionen har öppet. Te och kaffe finns alltid tillgängligt, helt kostnadsfritt. Reser du med bil finns det gratis parkering (i mån av plats) på hotellets gård. Här finns det också möjligheter till cykeluthyrning. Upptäck Ängelholms många attraktioner från en bekväm cykelsadel och få lite motion samtidigt! Ett billigt och klimatsmart alternativ till bilen. Att hyra cykel kostar 50 kr per dygn.

Till frukost serveras det härligt frasiga våfflor. Är det fint väder kan man njuta av frukost och sol i den härliga trädgården som ligger strax intill Rönne å.

Hotell Lilton får höga betyg för sitt fantastiska läge. Ängelholms Centralstation ligger bara 300 meter bort och till Stortorget är det knappt några minuters promenad. Hotellet finns med bland Ängeholms 10 bästa på bokningssajten Booking.com. Ett enkelrum kostar från 1140 kr, dubbelrum från 1340 kronor. Det går också bra att boka trebäddsrum. Tänk på att hotellet saknar hiss!