Best Western Plus Hus 57 - Hotell i Ängelholm

Best Western Plus Hus 57

Best Western Plus Hus 57 är ett nytt och modernt hotell beläget i centrala Ängelholm med bekvämt gångavstånd till kulturattraktioner, nöjen och shopping. Hotellet invigdes så sent som i mars 2018 och erbjuder allt man tänka sig, och mer därtill!

Hotellet har hela 112 rum i sju olika kategorier som är en klass för sig. De olika kategorierna består av enkelrum samt dubbelrum - twin, queen, king och svit med privat balkong. Alla rum är fullt utrustade med bland annat platt-TV, skrivbord, strykbord och strykjärn samt badrum med dusch där du kan hitta hårtork, badrock och badtofflor samt gratis badprodukter. Inredningen är modern och har skapats i samarbete med den kända designstudion SPIK Studios. De flesta rum finns på våning 5 i hotellets nybyggda del. Fri Wi-Fi finns i alla rum samt möjligheter till room service.

Dra på badrocken och badtofflorna och besök hotellets mysiga spa/relax-område. Ta ett dopp i den uppvärmda poolen eller slappna av en stund i bastun. Tänk på att åldersgränsen är 18 år. Vill du hellre aktivera musklerna? Strosa bort till det toppmoderna gymmet och bränn frukostkalorierna. Hus 57 serverar en fantastisk frukostbuffé som självklart ingår i priset. Och när det kommer till just mat bjuder hotellet på närproducerat, säsongsanpassat och ekologiskt, vare sig det är frukost eller lunch du äter i restaurangen. På lunchmenyn hittar du alltid tre varmrätter - en fiskrätt, en vegetarisk rätt och en rätt med kött/fågel. I priset ingår även en fräsch och smakrik salladsbuffé, soppa samt hembakat bröd.

Det här är ett av Ängelholms mest prisvärda hotell enligt flera bokningssajter, oavsett om du ska åka på konferens eller semesterresa med familjen.  Check-in är kl 15.00 och check-out kl 23.00. Pris från 1650 kr per natt i dubbelrum.